Bereikbaar..

In Bangkok heb ik nog een simkaart gekocht, willen jullie mij bellen/sms& dan kan dat op nr +66 82 4910 856.

Gelijk maar even kort updaten, ben vanmorgen half 10 gearriveerd op Chiang mai treinstation, met de reis was helemaal niks mis, prima bed maar heb alleen superberoerd geslapen (3u) omdat ik ziek geworden ben. Maar moest eerst nog een verblijf zoeken in Chiang mai ook, niet heel handig met een tollend hoofd en een 15 kg zware backpack op je rug..

Eerst de taxi genomen naar de tourist information, die brachten mij op het idee van school te veranderen. De school die ik uitgezocht had was vrij klein en aangezien ik nog niks geen bevestiging ontvangen had van ze.. Dus heb ik me af laten zetten bij de nieuwe massageschool. Deze start overigens volgende week maandag pas, zo kan ik nog even bijkomen en draai ik alleen de planning om.

Bij deze massageschool zit ook een hospital, vrij primitief, ik kreeg ook een poedertje mee voor mn griepje.. ben benieuwd!

Onderweg naar een verblijf zoekend kwam ik een NLer tegen die liet me zijn guesthouse zien, alleen zat die vol. Dus nu ben ik in een internetcafe een andere verblijfplaats aan het zoeken voordat ik straks als een kip zonder kop aan het rondlopen ben.

Volgende keer wat gezelliger verhaal.. ga nu even plat!

Ciao!

Hier overnachten wij

Top North guesthouse, Chiang Mai

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer